Even voorstellen…

Robertjan LievaartFoto RJ De absolute motor achter Local Wine & Food. Robertjan heeft al bijna zijn hele leven een enorme passie voor wijn én lekker eten. Nog voor ‘papa’ en ‘mama’ kon hij bij wijze van spreken al ‘wijn’ zeggen. En laat hij nou ook nog eens verrukkelijk kunnen koken…voor groepen van een man of 20 draait hij zijn hand niet om!
 De drang om ‘iets’ met zijn passie te doen werd steeds groter tot er echt geen houden meer aan was. Hieruit is Local “geboren”!

 

Melinda Knijnmelinda De foto’s bij de recepten en de teksten zijn van Melinda’s hand. Toen Melinda enkele jaren geleden begon met fotografie wist zij al dat ze als-ze-later-groot-was ‘iets’ met food-styling – en fotografie wilde gaan doen. Groot is ze met 1.60 m. nooit geworden maar in het maken van mooie food-foto’s kan ze zich nu helemaal uitleven.

 

 

Local werkt samen met lokale vers-winkeliers. Omdat wij geloven in de kracht van deze lokale helden, onze ‘local heroes’. En omdat zij garant staan voor vers en kwaliteit. Hoe kleurloos en eentonig zou ons straatbeeld worden zonder al deze prachtige speciaalzaken.
Dus met én voor hen maken we deze website én 3 x per jaar een prachtige brochure met daarin een aantal inspirerende recepten voorzien van een bijpassend wijnadvies.

We hopen je met de recepten te inspireren. Dus: ouderwets inkopen doen bij de lokale vers-specialisten, lekker de keuken in en vervolgens genieten van een mooi gerecht met een – natuurlijk bijpassend – goed glas wijn. De wijn kan je online bestellen in onze web-shop.

 

Let’s get inspired!