Bestelling en Levering

Local Wine & Food levert jouw bestelling op het door jou gewenste adres!

  • Gratis thuisbezorgd in 023-gebied
  • Minimale afname: 1 doos van 6 flessen van dezelfde soort; tenzij het een 3 x 2 of andere actie betreft
  • Niet goed = geld terug mits slechts 1 fles geopend; de ongeopende flessen nemen wij retour. Je ontvangt het aankoopbedrag terug
  • Vanaf een totaal orderbedrag van € 125,- verzenden wij jouw bestelling gratis binnen heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Is het totaal orderbedrag lager dan € 125,- en is het afleveradres buiten het 023-gebied, dan brengen wij € 7,95 verzendkosten in rekening
  • De verzending buiten het 023-gebied gaat snel en veilig via DHL
  • De wijn ontvang je doorgaans binnen 7 dagen na bestelling

 

Wijn bestellen; heel eenvoudig en online zo geregeld!

Stap 1: Kies jouw wijn

Selecteer de gewenste wijn en bepaal de gewenste hoeveelheid.

Stap 2: Bestellen en inloggen

Ben je al klant bij localwineandfood.nl? Log dan in met jouw accountgegevens.

Ben je nieuw bij localwineandfood.nl? Maak dan een nieuw account aan.

Stap 3: Betaling

Nadat je online een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met een overzicht van jouw bestelling. Daarna ontvang je per e-mail de factuur. Na betaling van de factuur wordt jouw bestelling in behandeling genomen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd en op het gewenste bezorgadres afgeleverd.

Stap 4: Genieten

Boodschappen doen bij jouw ‘local heroes’, ‘mise en place’ maken, muziekje aan en genieten van mooie wijn-spijs combinaties.

 

Levering

Als je minder dan € 125,- besteedt, zijn de verzendkosten binnen Nederland € 7,95 (incl. btw) m.u.v. de Waddeneilanden. Wij leveren niet naar het buitenland en naar een postbusadres. Aangezien wij in hoogwaardige wijnen handelen en onze voorraden beperkt zijn, kunnen sommige wijnen snel uitverkocht zijn. Alvast bedankt voor je begrip daarvoor.

De verzending wordt verzorgd door DHL. Nadat jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met de verzendbevestiging en een track & trace code van DHL Met deze code kan je de bestelling volgen op de website van DHL.

Controleer direct na ontvangst of de producten onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer producten beschadigd zijn of ontbreken, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice (klantenservice@localwineandfood.nl).

 

Wijn retourneren

Wanneer je wijnen wilt retourneren, verzoeken wij je ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. De wijnen moeten in originele staat en ongeopend terug gestuurd worden. Je kunt hiervoor gewoon de dozen gebruiken waarin je de wijn van ons geleverd hebt gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op je bankrekening.

Indien je producten wilt retourneren, verzoeken wij je contact op te nemen met Local Wine & Food. Dit kan door een e-mail te sturen naar klantenservice@localwineandfood.nl. Wij schakelen DHL in om het pakket bij je op te halen.

 

Niet helemaal naar wens?

Ben je niet tevreden over de wijn? Of is de wijn toch niet helemaal jouw smaak? Mits slechts 1 fles geopend, nemen wij het restant gewoon terug. Je krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening.

Voor op- en of aanmerkingen kan je contact opnemen via klantenservice@localwineandfood.nl.